• Amazfit GTS 3 Smartwatch
  • Amazfit GTS 3 Smartwatch
  • Amazfit GTS 3 Smartwatch
  • Amazfit GTS 3 Smartwatch
SALE
  • Amazfit GTS 3 Smartwatch
  • Amazfit GTS 3 Smartwatch
  • Amazfit GTS 3 Smartwatch
  • Amazfit GTS 3 Smartwatch
1619 άτομα το είδαν πρόσφατα

Amazfit GTS 3 Smartwatch

€149.90€149.91 Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών€219.00 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Γίνε μέλος και κέρδισε 1499 πόντους.

One Size - Τελευταίο Κομμάτι!
  • Επίλεξε
  • One Size - Τελευταίο Κομμάτι!

Το προϊόν εξαιρείται από τη χρήση εκπτωτικών κουπονιών & προσφορών.

Το προϊόν διατίθεται από
Το προϊόν που αποστέλλεται από adidas, πωλείται/επιστρέφεται αποκλειστικά από την adidas & διατίθεται μόνο εντός Ελλάδος. *Εξαιρείται απ' όλα τα promotions, κουπόνια και αγορά μέσω egift card. Μάθε περισσότερα
Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο για online παραγγελία μόνο από
Μάθε περισσότερα

Δωρεάν Επιστροφές Δωρεάν Επιστροφές

Δωρεάν Μεταφορικά Δωρεάν Μεταφορικά

Amazfit GTS 3 Smartwatch

Το Amazfit GTS 3 είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ αλλά ανθεκτικό κράμα αλουμινίου και ζυγίζει μόλις 24,4 γραμμάρια, με κυρτή γυάλινη οθόνη.

Το εξαιρετικά κομψό σώμα του ρολογιού 8,8mm είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ αλλά ανθεκτικό κράμα αλουμινίου και ζυγίζει μόλις 24,4 γραμμάρια, ενώ η κυρτή γυάλινη οθόνη, ενσωματώνεται αρμονικά στον σχεδιασμό χωρίς bezel, για να απολαμβάνεις την οθόνης σου. Πλοηγήσου επιδέξια στο ρολόι με την κομψή περιστρεφόμενη κορώνα, ενώ παρέμεινε ξεχωριστή χάρη στα άνετα, λουράκια σιλικόνης, που αποδεικνύουν ότι το GTS 3 είναι κατασκευασμένο για κίνηση!

ULTRA HD

Το Amazfit GTS 3 είναι ένα θαύμα διαύγειας, με οθόνη ultra HD AMOLED που έχει 341 ppi και είναι ορατή ακόμη και κάτω από το έντονο ηλιακό φως. Δες ό,τι θέλεις, όταν το θέλετε, χάρη στην οθόνη 1,75 ιντσών, η οποία έχει αυξηθεί κατά 14% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά και διαθέτει 72,4% αναλογία οθόνης προς σώμα που είναι από τις υψηλότερες στον κλάδο των smartwatch.

Αντίστοιχες always-on οθόνες

Ταίριαξε τη διάθεσή σου, το ντύσιμο ή την περίσταση με μια ευρεία γκάμα περισσότερων από 100 κομψών προσόψεων, όπου όλες έχουν μια αντίστοιχη, always-on οθόνη. Θέλεις αίσθηση υψηλής τεχνολογίας; Υποδέξου το μέλλον, επιλέγοντας κάποια από τις 15 κινούμενες προσόψεις! Δώσε προτεραιότητα στις προτιμώμενες λειτουργίες με 12 εξατομικευμένες προσόψεις ρολογιού ή ακόμα ανέβασε τη δική σου φωτογραφία ως εικόνα φόντου για πραγματική εξατομίκευση.

Διαχείριση Υγείας & Μετρήσεις

Λάβε τα δεδομένα υγείας που έχουν σημασία για εσένα με μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα με το Amazfit GTS 3. Ο προηγμένος βιομετρικός αισθητήρας Bio Tracker TMPPG 3.0 6PD (έξι φωτοδίοδοι) του ρολογιού μπορεί να παρακολουθεί πολλαπλές μετρήσεις υγείας ταυτόχρονα και κάνει πιο αποτελεσματική χρήση του οπτικού φωτός.

Μερικές φορές θέλεις απλώς κάποια γρήγορη επισκόπηση των στατιστικών της υγείας σου, χωρίς να μετακινείσαι, μέσω μεμονωμένων apps. Με το Amazfit GTS 3 μπορείς να τεστάρεις τον καρδιακό σου ρυθμό, τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα, το επίπεδο στρες και τον ρυθμό αναπνοής με ένα μόνο πάτημα του ρολογιού, για ένα αποτέλεσμα σε μόλις 45 δευτερόλεπτα. Λάβε τα δεδομένα που χρειάζεσαι και στη συνέχεια συνέχισε τη μέρα σου!

Παρακολούθηση επιπέδων στρες και γυναικείου κύκλου

Ρύθμισε το ρολόι για να παρακολουθεί τα επίπεδα άγχους όλη την ημέρα. Λάβε ειδοποιήσεις για ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα στρες. Εκτέλεσε χειροκίνητη δοκιμή επιπέδου άγχους κατά παραγγελία. Σου ζητάει να ανοίξεις την άσκηση αναπνοής του ρολογιού εάν εντοπιστεί υψηλό άγχος. Κατέγραψε την τρέχουσα έμμηνο ρύση σου. Λάβε προβλέψεις για τις επερχόμενες εμμηνορροϊκές και γόνιμες περιόδους. Λάβε υπενθυμίσεις για να αποφύγεις εκπλήξεις.

Επιπλέον Λειτουργίες & Πληροφορίες

Παρακολούθηση Καρδιακών Παλμών: Είτε είσαι αθλητής, είτε επαγγελματίας ή κάποιος που θέλει απλώς να είναι πιο δραστήριος στην καθημερινή ζωή, η υγεία της καρδιάς είναι σημαντική. Το Amazfit GTS 3 μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό όλη την ημέρα – ακόμα και όταν κολυμπάς. Με ειδοποιήσεις για ασυνήθιστα υψηλούς ή χαμηλούς καρδιακούς παλμούς, καθώς και την παρακολούθηση των ζωνών του καρδιακού ρυθμού, ώστε να μπορείς να βελτιστοποιήσεις τις προπονήσεις σου, το ρολόι είναι ένας ολοκληρωμένος και εύχρηστος συνεργάτης υγείας για όλους.

Επισκόπηση με PAI Health Assessment: Καθημερινές δραστηριότητες όπως το καθάρισμα του σπιτιού ή το παιχνίδι με τα παιδιά σου μπορούν να συμβάλουν στην ευημερία σου! Το σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI του Amazfit GTS 3 λαμβάνει υπόψη αυτές τις μικρές ενέργειες, καθώς και τις συμβατικές μετρήσεις υγείας και δραστηριότητας, όπως ο καρδιακός παλμός, και μετατρέπει αυτά τα πολύπλοκα δεδομένα σε βαθμολογία μίας τιμής μοναδική για κάθε χρήστη, για εξαιρετικά κατανοητή επισκόπηση της υγείας σου!

Παρακολούθηση Ύπνου & Αναπνοής: Οι αγχωτικές ημέρες εργασίας ή τα ασυνεπή προγράμματα ύπνου μπορεί να οδηγήσουν σε κακή ποιότητα ύπνου. Με το Amazfit GTS 3, μπορείς να ελέγχεις τα δεδομένα ύπνου σου γρήγορα, εύκολα και απευθείας στην οθόνη του ρολογιού - έτσι δεν χρειάζεται να κάνεις αναζήτηση στο τηλέφωνό όταν ξυπνάς. Παρακολούθηση σταδίων ύπνου και ημερήσιου ύπνου μικρής διάρκειας Παρακολούθηση ποιότητας αναπνοής στον ύπνο Προτάσεις για βελτιώσεις στις συνήθειες του ύπνου

150+ Sport Modes: Είτε είσαι ομαδικός παίκτης είτε προτιμάς να επικεντρωθείς στη γυμναστική μόνη σου, το Amazfit GTS 3 είναι το απόλυτο εύχρηστο αθλητικό smartwatch. Με περισσότερα από 150 ενσωματωμένα sports modes που ταιριάζουν στην επιλογή της δραστηριότητάς σου, το ρολόι μπορεί να παρακολουθεί μετρήσεις όπως καρδιακούς παλμούς, θερμίδες που καίγονται και πολλά άλλα.

Κατανόηση εξειδικευμένων δεδομένων με Peakbeats™: Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με έναν νέο πρωτότυπο αλγόριθμο κίνησης, ο οποίος αξιολογεί εξειδικευμένα δεδομένα όπως η μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου (VO2Max), ο χρόνος πλήρους αποκατάστασης, ο φόρτος προπόνησης και το αποτέλεσμα προπόνησης. Παρέμεινε ενημερωμένη για πτυχές απόδοσης που μπορούν να επηρεάσουν την αποκατάσταση, την πρόοδο και την ικανότητα άσκησης και παρακολούθησε τα δεδομένα απόδοσής σου πιο επαγγελματικά.

Βελτιστοποιημένης λειτουργίας με το Zepp OS: Βρες εύκολα αυτό που ψάχνεις ανάμεσα στις εφαρμογές του Amazfit GTS 3, χάρη στο διαισθητικό Zepp OS. Με τα περισσότερα animations να φτάνουν τα 60 FPS, μαζί με το ειδικά προσαρμοσμένο UI, το Zepp OS κάνει την πλοήγηση στη λειτουργία που χρειάζεται μια απρόσκοπτη αλληλεπίδραση που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Απόλαυσε ένα mini app framework με ένα πλούσιο οικοσύστημα που περιλαμβάνει 10+ mini apps, ακόμη και το app τρίτου κατασκευαστή Home Connect.

Κλασική κορώνα για ομαλή πλοήγηση: Όσο βολικές κι αν είναι οι οθόνες αφής, μερικές φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το ρολόι χωρίς τα δάχτυλά σου να μπλοκάρουν την οθόνη ή να γλιστρήσουν κατά μήκος της αφού έχετε ιδρώσει. Το Amazfit GTS 3 διαθέτει φυσική κορώνα, κομψά κατασκευασμένη μέσω εκλεπτυσμένων διαδικασιών CNC, για εύκολη πλοήγηση που δεν εμποδίζεται ποτέ – απλώς στρίψε την κορώνα για να περιηγηθείς σε εφαρμογές και λειτουργίες, με καθαρή απτική ανάδραση που προκαλεί ο γραμμικός κινητήρας.

Online και Offline φωνητικοί οδηγοί: Εφόσον είσαι εκτός και δεν διαθέτεις πρόσβαση στο Internet, το ρολόι διαθέτει offline φωνητικό βοηθό, προκειμένου να εκτελέσει λειτουργίες όπως η χρήση sports modes ή το άνοιγμα ενός μετρικού χαρακτηριστικού υγείας μέσω φωνητικής εντολής. Ρύθμισε εύκολα ένα ξυπνητήρι, κάνε μια ερώτηση, λάβε μια μετάφραση και ακόμα περισσότερα με την Alexa, η οποία είναι ενσωματωμένη στο Amazfit GTR 3.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Μέγεθος Οθόνης: 1,75"

• Ανάλυση Οθόνης: 390 x 450 pixels

• Τύπος Οθόνης: AMOLED

• Τύπος Διασύνδεσης: Bluetooth

• Υλικό Κάσας: Αλουμίνιο

• Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα: Android, iOS

• Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τη θάλασσα ή να κάνεις μια βουτιά σε μια πισίνα χωρίς ανησυχία

• Οθόνη Αφής: Ναι

• Χρώμα: Μαύρο

W2035OV1N
9000106454_32240
Μπορεί να σου αρέσουν
Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.